Μία πολύ ενδιαφέρουσα συγκριτική παρουσίαση της ζωής, της προσφοράς και του μεγέθους της προσωπικότητας του μεγάλου αγίου της Ορθοδοξίας, Μεγάλου Βασιλείου, σε σχέση με το δυτικό καταναλωτικό δημιούργημα που ονομάζεται "άγιος Βασίλης" (ή Santa Claus).

 

Μπορείτε να κάνετε κλικ στα δεξιά και στα αριστερά της πιο πάνω οθόνης για μια σύντομη προεπισκόπηση της παρουσίασης.

Το αρχείο μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ ή ΕΔΩ.

Το αρχείο μπορείτε να το κατεβάσετε χωρίς ήχο (με πολύ μικρότερο μέγεθος) από ΕΔΩ ή ΕΔΩ. Το αρχείο είναι σε μορφή .ppt (ανοίγει με προγράμματα όπως το Power Point, το Google Docs, το Power Point Viewer 2007, το Power Point Viewer 2003 κ.ά.). Σχετική ζωγραφιά για τον άγιο Βασίλειο μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Ευχαριστούμε πολύ την συνάδελφο που δημιούργησε και μας έστειλε το σχετικό αρχείο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αλλά αυτό το αρχείο δεν κατεβένει. Ευχαριστούμε.

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Υ.Θ. ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ ΓΑΡΙΤΣΑΣ είπε...

Για το κατέβασμα των αρχείων του ιστολογίου, δείτε αναλυτικές οδηγίες στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://odigiesgiarapidshare.blogspot.com/

Εκεί περιέχονται οδηγίες για το κατέβασμα α) από τον ιστότοπο Rapidshare και β) από τον ιστότοπο 4Shared. Σε αυτούς τους δύο ιστοτόπους συνήθως ανεβάζουμε τα αρχεία του ιστολογίου.

ΟΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ

στα πλαίσια του Κατηχητικού Σχολείου κατά κανόνα αποτελούν μόνο εργαλείο, προκειμένου να εξηγηθούν στα παιδιά και να αποτυπωθούν σε αυτά κάποια βασικά σημεία των σχετικών θεμάτων.
Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους που στέλνουν όλες αυτές τις διαφάνειες.
Αν διαπιστώσετε τυχόν λάθη σε κάποιες από αυτές, παρακαλείστε να στείλετε σχετικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο katixitis@gmail.com ή να αφήνετε σχετικό σχόλιο στην ανάρτηση της αντίστοιχης διαφάνειας.