Ένα αρχείο παρουσίασης (σε μορφή ppt) των ιστορικών γεγονότων που κατά την παράδοση οδήγησαν στην σύνταξη του Ακάθιστου Ύμνου, μαζί με φωτογραφίες και θέματα για συζήτηση.
Ακολουθεί η προεπισκόπηση του αρχείου, στην οποία μπορείτε να κάνετε κλικ στα δεξιά και στα αριστερά της εικόνας για την εναλλαγή των διαφανειών.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο πατώντας ΕΔΩ ή, εναλλακτικώς, ΕΔΩ.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ακάθιστο Ύμνο βλ. ενδεικτικά την Βικιπαίδεια, την Χριστιανική Φοιτητική Ένωση, την Βικιθήκη, την Livepedia κ.ά.. Αν συναντήσετε δυσκολίες κατά το κατέβασμα του αρχείου, πατήστε ΕΔΩ για σύντομες οδηγίες. Ευχαριστούμε πολύ τον συνάδελφο που μας έστειλε το αρχείο.

ΟΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ

στα πλαίσια του Κατηχητικού Σχολείου κατά κανόνα αποτελούν μόνο εργαλείο, προκειμένου να εξηγηθούν στα παιδιά και να αποτυπωθούν σε αυτά κάποια βασικά σημεία των σχετικών θεμάτων.
Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους που στέλνουν όλες αυτές τις διαφάνειες.
Αν διαπιστώσετε τυχόν λάθη σε κάποιες από αυτές, παρακαλείστε να στείλετε σχετικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο katixitis@gmail.com ή να αφήνετε σχετικό σχόλιο στην ανάρτηση της αντίστοιχης διαφάνειας.